Σχετικά με μας

- Είμαστε στον χώρο της μόδας από το 1964.

- Θα μας βρείτε στην Ελασσόνα σε 2 φυσικά καταστήματα:
''Top gun'' και '' Tzikas Center '' όπου εδώ και 50 χρόνια προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ.

- Το κατάστημα ''Top Gun'' είναι μοιρασμένο σε 2 επίπεδα, από τη μία μεριά εξυπηρετεί το γυναικείο και από την άλλη το ανδρικό κοινό με καινούριες παραλαβές κάθε εβδομάδα. Εδώ θα βρείτε όσα χρειάζεστε για διαφορετικές περιστάσεις, από ένα αθλητικό ή casual καθημερινό look μέχρι και έναν τέλειο συνδυασμό για ιδιαίτερες στιγμές. 
Κάποια από τα brands που θα βρείτε εκεί είναι: Only, Vero Moda, Noisy May, Glamorous, Lee, Jack&Jones, Selected, Only&Sons, Timberland, Funky Buddha, Celio..

- Το κατάστημα ''Tzikas Center'' είναι ένα νεοκλασικό πενταόροφο κτίριο το οποίο προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε παιδικά ρούχα και αξεσουάρ τα οποία είναι μοιρασμένα σε 3 ορόφους για όλες τις ηλικίες (από βρεφικά έως εφηβικά) με κάποια από τα αγαπημένα brands στον χώρο της παιδικής ένδυσης όπως είναι η Mayoral, Name it, Tommy Hilfiger και η Energiers. Πέρα από τα καθημερινά ρούχα, εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία με βαπτιστικά σετ και στολισμούς. 
Επίσης με μεγάλη χαρά υποστηρίζουμε και τις ελληνικές βιοτεχνίες (Trax, Action, Joyce, Nek) οι οποίες μας προσφέρουν ποιοτικά παιδικά σετάκια και φόρμες σε πολύ οικονομικές τιμές. 

Για να είναι η εμπειρία σας στον χώρο μας ολοκληρωμένη δεν ξεχνάμε και τους γονείς οι οποίοι στο ισόγειο θα βρουν και κάτι για τον εαυτό τους από τα επώνυμα brands όπως η Tommy Hilfiger, Calvin Klein και Navy&Green.

- Αν πάλι δεν έχετε τη δυνατότητα να μας επισκεφτείτε από κοντά, το online κατάστημά μας λειτουργεί 24/7 όπου μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα σε ένα μέρος. Επίσης μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο για να σας εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Η ομάδα του e-tzikas