Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier). Η εταιρία Courier που συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ Courier. Αν επιθυμείτε διαφορετική Courier, παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημά μας.

Παράδοση μπορεί να γίνει και από τα φυσικά μας καταστήματα, στην οδό Δραχμής 3 στην Ελασσόνα, χωρίς μεταφορικά.

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα και συγκεντρώνονται από το δίκτυό μας, η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια καθυστέρηση 1-2 ημερών επιπλέον (κυρίως σε περιόδους εκπτώσεων, τέλος σεζόν ή εορτών).

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Σάββατο (εκτός από αργίες). 

Για παραγγελίες που ο πελάτης επιθυμεί έκδοση τιμολογίου, τότε θα πρέπει να κάνει κατάθεση το συνολικό ποσό της παραγγελίας.

Για αγορές κάτω των 50€ το κόστος μεταφοράς είναι 5€.

Για αγορές άνω των 50€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σημείωση: Επιπλέον έξοδα αποστολής, μπορεί να προκύψουν μόνο σε πολύ μεγάλο όγκο παραγγελίας και πάντοτε θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.


ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας σε άλλο είδος ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Για παραγγελίες μέχρι 150€ το κόστος μεταφοράς είναι 20€.

Για παραγγελίες από 150€ και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πραγματοποιούνται αποστολές σε χώρες όπως Αλβανία, Βουλγαρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκιά, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία , Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία και Φιλανδία.

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για παραγγελίες άνω των 150€ το κόστος μεταφοράς είναι 30€.
Για παραγγελίες κάτω των 150€ τα έξοδα μεταφοράς χρεώνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας .
Η πληρωμή και ολοκλήρωση της παραγγελίας για τις αποστολές εκτός Ελλάδας, γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση, πιστωτική & χρεωστική κάρτα ή PayPal.