Αλλαγή - Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης της παραγγελίας εντός 14 ημερών.  
Μπορεί να ζητήσει την ακύρωση της παραγγελίας ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Σε περίπτωση επιστροφής μπορεί να ζητηθεί αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών.


Τρόποι επιστροφής σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους / είδους:
Ενημερώστε το Εμπορικό Τμήμα ότι θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή / αντικατάσταση και δηλώστε τα επιστρεφόμενα και τα επιθυμητά προϊόντα. Το e-tzikas συγκεντρώνει τα επιθυμητά προϊόντα και αφού παραλάβει από το courier τα δικά σας προϊόντα επιστροφής, τότε αποστέλλει τα νέα προϊόντα με χρέωση: 4,00 €, για παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα. Για αλλαγές εκτός Ελλάδας, οι χρεώσεις γίνονται με βάση τα μεταφορικά που επιβαρύνουν τον καταναλωτή και διαφοροποιούνται ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Παρακαλούμε εσωκλείστε την απόδειξη της λιανικής πώλησης ή το Τιμολόγιο / Δελτίο Αποστολής της αρχικής σας παραγγελίας. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση μαζί με τις καρτέλες της σήμανσης.

Λυπούμαστε, αλλά το e-tzikas, για λόγους υγείας, δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή σε προϊόντα που ανήκουν στις παρακάτω ομάδες: Εσώρουχα, μαγιό. 
Το e-tzikas δεν μπορεί να αλλάξει αν έχει ανοίξει το πακέτο σε κάλτσες και καλσόν. 

Δυστυχώς στην περίπτωση που οι παραπάνω όροι δεν τηρούνται, οι αλλαγές δεν γίνονται αποδεκτές.
Για οποιαδήποτε αλλαγή ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής των 4,00 €. Τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από τα επιστρεφόμενα.
 
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το e-tzikas στο τηλέφωνο 24930-22209.